Tarieven informatie – Naaijkens & Maes Tandartsen – Berkel-Enschot

Tarieven informatie

Weten waar u aan toe bent

Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Wat vergoedt uw verzekering?

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen

Vragen?

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk. Of vraag naar de informatiefolder wanneer u onze praktijk bezoekt.

No-Show-Tarief

Helaas constateren wij dat het aantal patiënten dat niet verschijnt of te laat afbelt voor de preventieassistente voor gebitsreiniging de laatste tijd zeer sterk is toegenomen. Met ingang van heden hebben wij een ‘no-show’ tarief ingevoerd. Het aantal patiënten die voor gebitsreiniging een afspraak wil maken neemt steeds toe. In de tijd die voor u gereserveerd stond had een andere patiënt geholpen kunnen worden. Wij willen de wachttijd voor een afspraak voor gebitsreiniging zo kort mogelijk houden. U kunt hieraan meewerken door op tijd, minimaal 48 uur, van te voren afzeggen. Een niet nagekomen of te laat afgebelde afspraak kunnen wij niet meer invullen. De preventie-assistente zit dan 40 minuten niets te doen. Deze tijd moeten wij helaas in rekening brengen. U ontvangt dan een declaratie naar gelang de gereserveerde tijd met een minimum van € 25,00.

Ook voor behandeling wordt naar gelang de gereserveerde tijd deze tijd in rekening gebracht.

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Inschrijven bij onze praktijk? Neem contact met ons op.

Schrijf u hier in